НОВИНИ

Бескидський тунель на Закарпатті буде відкрито до кінця травня - Гройсман

Новий двоколійний залізничний Бескидський тунель, який є одним з найбільших побудованих за роки незалежності інфраструктурних об’єктів української залізниці, буде остаточно зданий в експлуатацію до кінця травня. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під ас зустрічі з в.о. Голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгеном Кравцовим, передає Урядовий портал

Де в Україні найбільші зарплати? (Інфографіка)

Як повідомляє Державна служби статистики України, середня зарплата українців у 2018 році виросла з 7711 гривень у січні до 8382 гривень у березні – майже на 9%. Однак якщо у Києві цей показник сягає майже 14 тисяч, то у Тернопільській, Чернігівській та Чернівецькій областях середня зарплата не дотягує до позначки у 6,5 тисячі, повідомив 24 канал.

МВФ назвав вісім ключових реформ для зростання економіки України

Для забезпечення стійкого економічного зростання Україна ввела і продовжує працювати над вісьмома ключовими структурними реформами. Про це заявив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман під час відкритої лекції для студентів Тернопільського національного економічного університету.