НОВИНИ

Мінфін унеможливив "дорожній експеримент" на Закарпатті - Москаль

Міністерство фінансів України значно підвищило Закарпатській митниці планові показники надходжень митних платежів, 50 відсотків від перевиконання яких іде на ремонт автодоріг згідно з «дорожнім експериментом». Про це заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, передає прес-служба ОДА.

Китай масово скуповує українську соєву олію

У березні поточного року експорт соєвої олії з України залишився на рівні минулого місяця – 19,6 тис. тонн, проте знизився на 17,3% у порівнянні з березнем минулого року, коли експортні відвантаження досягли максимальних для України обсягів – 23,7 тис. тонн. Про це повідомляє УкрАгроКонсалт.

Великий європейський виробник взуття відкриє 50 магазинів в Україні

Компанія Adler International, яка розвиває мережу франчайзингових магазинів взуття CCC, продала частину магазинів у Польщі та на виручені кошти планує розвивати мережу магазинів в Україні. Про це повідомили в компанії.

Австрійська лижна компанія побудує завод в Україні

Компанія Head International GmbH збудує в Україні завод із виробництва гірськолижного обладнання. Відповідний меморандум підписали між компанією та владою Вінниці та Вінницької області, йдеться у повідомленні Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest.

Skoda встановила рекорд з обсягу продажів

Чеський автовиробник Skoda Auto, що входить в концерн Volkswagen, в першому кварталі продемонстрував рекордні обсяги продажів, а також виручку і операційний прибуток. Як повідомляється в прес-релізі компанії, операційний прибуток зріс на 5,3% відносно січня-березня минулого року і склав 437 млн євро проти 415 млн євро роком раніше.