НОВИНИ

Оподаткування, земельні питання і модернізація ДАР є законодавчими пріоритетами - замміністра агрополітики

Наразі на розгляд парламентської комісії з питань аграрної та земельної політики налічується близько шести проектів, а найбільше є документи розгляду питань щодо земельної реформи, реформування Державного аграрного реєстру (ДАР) та впровадження механізмів відслідковування «чорного» і «сірого» зерна. Про це в інтерв'ю для Delo.ua вступив заступник міністра аграрної політики та продовольства Денис Башлик.

Наскільки українські компанії готові працевлаштовувати ветеранів — результати дослідження

Work.ua провів дослідження, наскільки українські компанії готові брати на роботу ветеранів. Виявилось, що 60% компаній мають вакансії, при закритті яких віддають перевагу ветеранам.

Правила купівлі долара змінять: у НБУ розповіли про домовленості з МВФ

Місія МВФ щодо третього перегляду програми "Механізм розширеного фінансування" (The Extended Fund Facility, EFF) завершила роботу. Серед домовленостей – Нацбанк планує і надалі пом'якшувати валютні обмеження. При цьому конкретні кроки озвучено не було.

ТОП-5 «вічних» авто

Уживані автомобілі - найпопулярніші машини в Україні протягом багатьох років. На вторинному ринку багато недорогих автомобілів із пробігом, проте є ризик купити невдалу модель. Але ці машини найнадійніші і ламаються дійсно важко.

Стабільність у фінансах під час війни: яку роль в економіці країни відіграє НБУ

Умови війни завжди створюють серйозні виклики для економіки та фінансової системи країни. У таких непростих часах ключовою роллю виконується центральний банк, який забезпечує стабільність та надійність фінансового сектора. Україна не є попереднім, і роль Національного банку України в умовах війни була визначальною.