НОВИНИ

Податківці роз’яснили нюанси проведення фактичної перевірки

ДПС має право розпочати фактичну перевірку за умови пред'явлення направлення на проведення перевірки, копії наказу про проведення перевірки та службового посвідчення осіб, які зазначені у направленні на проведення перевірки.

Оподаткування, земельні питання і модернізація ДАР є законодавчими пріоритетами - замміністра агрополітики

Наразі на розгляд парламентської комісії з питань аграрної та земельної політики налічується близько шести проектів, а найбільше є документи розгляду питань щодо земельної реформи, реформування Державного аграрного реєстру (ДАР) та впровадження механізмів відслідковування «чорного» і «сірого» зерна. Про це в інтерв'ю для Delo.ua вступив заступник міністра аграрної політики та продовольства Денис Башлик.

Наскільки українські компанії готові працевлаштовувати ветеранів — результати дослідження

Work.ua провів дослідження, наскільки українські компанії готові брати на роботу ветеранів. Виявилось, що 60% компаній мають вакансії, при закритті яких віддають перевагу ветеранам.

Правила купівлі долара змінять: у НБУ розповіли про домовленості з МВФ

Місія МВФ щодо третього перегляду програми "Механізм розширеного фінансування" (The Extended Fund Facility, EFF) завершила роботу. Серед домовленостей – Нацбанк планує і надалі пом'якшувати валютні обмеження. При цьому конкретні кроки озвучено не було.

ТОП-5 «вічних» авто

Уживані автомобілі - найпопулярніші машини в Україні протягом багатьох років. На вторинному ринку багато недорогих автомобілів із пробігом, проте є ризик купити невдалу модель. Але ці машини найнадійніші і ламаються дійсно важко.