НОВИНИ

Закарпатську митницю передадуть в управління іноземній компанії

Чотири західні митниці Волинська, Львівська, Чернівецька та Закарпатська будуть передані в управління спеціалізованим іноземним компаніям. Про це сьогодні на засіданні Уряду заявив прем'єр-міністр України А. Яценюк.

Сюзанна Сані: "Кластерна модель - запорука ефективного економічного розвитку Закарпаття"

Кластеризація економіки Закарпаття – найоптимальніший спосіб вивести економіку Закарпаття в лідери економічних перетворень в Україні. Таку думку в коментарі «Бізнес Закарпаття» висловила член правління ОООРЗ, експерт з кластерної економіки Сюзанна Сані.

Лагард провела "конструктивні " переговори з Порошенком

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард назвала конструктивними переговори з президентом України Петром Порошенко, повідомляє прес-служба фонду з посиланням на заяву Лагард.

Економічна ситуація в країні стабільна - Яресько

За результатами минулого року Уряду вдалось стабілізувати фінансову й бюджетну системи країни та уникнути фінансового колапсу. Про це у своєму звіті про результати роботи за 2015 рік на засіданні Комітету Верховної Ради з питань економічної політики повідомила Міністр фінансів України Наталія Яресько, передає прес-служба Мінфіну.

ВВП України зріс на 2% - МЕРТ

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів заявила, що в четвертому кварталі 2015 року по відношенню до аналогічного періоду 2014 року, економіка України зросла на 2%. Про це заступник міністра сказала на засіданні комітету Верховної Ради з питань економічної політики, передає Економічна правда.

Експерт окреслив два сценарії розвитку української економіки після заяви МВФ

Після заяви Директора МВФ Крістін Лагард існують два потенційноможливі шляхирозвитку ситуації: або Уряд зуміє переконати Верховну раду продовжувати роботу над реформами, або уряд піде у відставку після чого послідує розвал коаліції та дострокові вибори, що зрештою призведе до припинення співпраці України та МВФ. Таку думку в інтерв'ю UBR.ua висловив керівник аналітичного департаменту Concorde Capital Олександр Паращій.

Закарпаття розвиватиме спільні інвестиційні проекти з Угорщиною

В понеділок у рамках офіційного візиту до м.Ніредьгаза (Угорщина) делегація від Закарпаття взяла участь у загальних зборах Європейського об’єднання територіального співробітництва з обмеженою відповідальністю ТИСА. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Закарпатської облради.