НОВИНИ

Закарпатська влада обіцяє створити комфортні умови для приходу в край інвесторів

У вівторок 12 січня,   голова облдержадміністрації Г. Москаль та очільник облради М. Рівіс провели зустріч   з Генеральним Консулом Чеської Республіки Мірославом Клімою, на якій серед іншого обговорили перспективи покращення рівня інвестиційної привабливості краю.  

Бізнес та нерухомість на Закарпатті реєструватимуться місцевими органами

Про реформи, які ініціювало міністерство юстиції, і їх втілення в краї розповів   перший заступник начальника головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Іван Алмаші, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Депутати Ужгородської міськради внесли зміни до бюджету міста на 2016 рік

У вівторок 5 січня 2016 року відбулось позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради, на якому були прийняті важливі зміни в основний фінансовий документ міста. Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.  

Депутати облради просять керівництво країни відновити режим СЕЗ «Закарпаття»

Обласна рада на другому пленарному засіданні другої сесії 5 січня 2016 року вирішила звернутися до української влади з проханням відновити режим спеціальної економічної зони "Закарпаття", передає прес-служба Закарпатської облради.

Оприлюднено нові ставки на товари з Європейського союзу

Міністерство економічного розвитку і торгівлі оприлюднило нові ставки на товари з Європейського Союзу, які почали діяти з 1 січня 2016 року у зв'язку з набуттям чинності договором про зону вільної торгівлі (ЗВТ) України та ЄС, передає Інтерфакс-Україна.

Дефіцит в 3,7 % ВВП та інші промовисті цифри: опубліковано Закон про Держбюджет-2016

Граничний обсяг дефіциту Державного бюджету України на 2016 рік затверджено у розмірі 83,69 млрд грн, або 3,7% ВВП, що погоджено з Міжнародним валютним фондом. Відповідний закон "Про державний бюджет України на 2016 рік" опублікований в газеті "Урядовий кур'єр" у вівторок, передає УНН.

В грудні обсяг відшкодування ПДВ став максимальним протягом 2015 року

У грудні 2015 року обсяг відшкодування платежів із податку на додану вартість суб'єктам підприємництва в Україні становив 9,486 млрд грн. Про це йдеться у повідомленні Державної казначейської служби України, передає УНН.

Податкові новації - 2016: навантаження посилюється

Офіційне друковане видання Державної фіскальної служби України "Вісник" у своєму матеріалі узагальнило податкові новації, прийняті владою.
Основні зміни, передбачені Законом України   від 24 грудня 2015 р. № 909-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році».