НОВИНИ

Компанія ASUS йде з України

Компанія Asus Technology PTE limited (зареєстрована в Сінгапурі) повідомила про скасування реєстрації шляхом ліквідації свого представництва "Представництво "Асус текнолоджи ПТЕ" (місто Київ).

В 2015 році підприємства Ужгорода реалізували продукції на 953 млн грн

Упродовж січня-листопада 2015 р. підприємствами обласного центру реалізовано промислової продукції на суму 2589,6 млн грн, що складає 20,7% загального обсягу реалізації по промисловості області. Із загального обсягу реалізації 27,9% реалізовано за межі України. Про це повідомляє Закарпаття онлайн з посиланням на ГУ статистики у Закарпатській області.

UniCredit Bank змінює назву

Холдингова компанія «Альфа-Груп», якій належить 100 відсотків акцій «Альфа-Банку» в Україні, уклала угоду з UniCredit Group про придбання «Укрсоцбанку». При цьому, як зазначають фінансисти, нові власники не будуть міняти назву «Укрсоцбанку», передає ресурс Zaxid.net.

Рейтинг світових виробників сталі: Україна досі в десятці

В Україні у січні-грудні 2015 р. було вироблено 22 млн 933 тис. тонн сирої (нерафінованої) сталі, що на 15,6% нижче порівняно з показниками 2014 року. Про це свідчать щомісячні дані міжнародної аналітичної організації World Steel Association (Worldsteel), передає РБК-Україна.

Світовий банк визначив головну загрозу для економіки України

Призупинення реформ в Україні є одним з найбільш значних ризиків для економіки України, оскільки вона зруйнує тендітну фінансову стабільність, досягнуту в другій половині 2015 року. Про це сказав голова представництва Світового банку в Україні Чімяо Фан в ході зустрічі Європейської Бізнес Асоціації - передає Finance.ua

Перший закарпатський Форум ініціатив у світлинах

21 січня на Закарпатті відбувся перший в області Форум ініціатив під назвою «Закарпатський економічний експеримент», який зібрав керівників близько 60 топ-підприємств Закарпаття.

Бізнес Закарпаття підготував об'ємний фоторепортаж з даного заходу.

Підсумки першого Форуму ініціатив: зелене світло для Закарпатського економічного експерименту

21 січня на Закарпатті відбувся перший в області Форум ініціатив під назвою «Закарпатський економічний експеримент», який зібрав керівників близько 60 найпотужніших підприємств Закарпаття.

Форум ініціатив запущено на Закарпатті

21 січня 2016 року з ініціативи Закарпатської державної адміністрації та Голови Об'єднання організацій роботодавців "Закарпаття" Володимира Панова відбувся перший в Закарпатті економічний Форум ініціатив.

Росія вводить нові обмеження на український експорт

Росія запровадила нові обмеження, що перешкоджають експорту українських товарів у треті країни. Про це розповіла заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України – торговий представник України Наталія Микольська, передає "Європейська правда".