НОВИНИ

В. Галасюк: "Економічну ситуацію в Україні не виправити еволюційними реформами"

Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, член Національної ради реформ, почесний президент Асоціації «Інноваційний розвиток України» Віктор Галасюк в інтерв'ю виданню Новое время поділився власним баченням причин актуальної економічної ситуації в Україні, обгрунтувавши недоліки економічної політики уряду та надавши власний рецепт виходу з економічної ями. Пропонуємо вашій увазі ключові та найбільш цікаві меседжі з даного інтерв'ю.

МФВ рекомендує підвищити податки для українців

Міжнародний валютний фонд рекомендував українській владі не опускати ставку єдиного соціального внеску нижче 28% і підняти граничний розмір ЄСВ до 25 розмірів прожиткового мінімуму. Про це йдеться в доповіді МВФ за результатами роботи місії Фонду в Україні.

У січні закарпатці сплатили майже 160 млн. грн. ЄСВ - ДФС

У Закарпатській області протягом січня 2016 року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплатили 158 млн. 695 тис. грн. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області.

Німецька компанія планує розширювати виробництво на Закарпатті

Німецька корпорація Gonser Group планує розширювати виробництво на Закарпатті. Представники компанії зустрілися із головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем, аби обговорити подальші плани, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

МВФ припинить кредитування України якщо зміниться Уряд - Яресько

Міністр фінансів Наталія Яресько заявила, що МВФ в разі зміни уряду в Україні візьме паузу в програмі розширеного фінансування EFF і продовжить її тільки при готовності нового уряду виконувати зобов'язання, взяті попередниками. Про це вона сказала в ефірі програми "Свободи слова" на ICTV у понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".