НОВИНИ

Цього четверга відбудеться перший на Закарпатті Форум ініціатив

Чи можливе «закарпатське економічне диво»? Яка стратегія економічного зростання потрібна регіону? Яка модель взаємодії між бізнесом та владою може стати найбільш ефективною?
Ці та інші питання будуть розглядатися на Форумі ініціатив, що відбудеться 21 січня 2016 року на Закарпатті.

Ціна на нафту досягла рекордно низького рівня

Ціна на нафту марки Brent у п'ятницю 15 січня опустилася нижче 29-ти доларів за барель, про що свідчать нафтові котирування на сайті лондонської біржі ICE Futures.

За інформацією Reuters, ціни на нафту відновили 12-річні мінімуми, оскільки інвестори очікують збільшення поставок іранської нафти. 

Україна поскаржилась в СОТ на російське ембарго

Вчора Секретаріатом Світової організації торгівлі було поширено серед країн - членів СОТ заяву України від 6 січня 2016 р. про застосування Російською Федерацією незаконних і дискримінаційних обмежень у торгівлі, введених із 1 січня 2016 року. про це повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) на своєму офіційному сайті в п'ятницю.

Українська економіка отримає мільярдні інвестиції в 2016 році - заява Порошенка

Цього року влада акцентує свої зусилля на підвищенні рівня інвестиційної привабливості України. Такий висновок можна зробити з заяв Президента України Петра Порошенка, які він зробив під час прес-конференції в четвер 14 січня.  

В Чехії Закарпатці презентують туристичний потенціал Закарпаття та України

В чеському місті Брно відкрилися одразу дві виставки, які мають відношення до розвитку міжнародного туризму — 26-та Міжнародна виставка туристичного руху GO та 25-та Міжнародна виставка туристичних можливостей в регіонах REGIONTOUR.

Форум ініціатив об’єднає бізнес-спільноту Закарпаття

Наступного четверга (21 січня) в с. Соломоново Ужгородського району на території заводу "Єврокар" відбудеться один із найважливіших ділових заходів Закарпаття – Форум ініціатив, у якому візьмуть участь топ-менеджери провідних підприємств області.

Україна приєднається до програми ЄС з конкурентоспроможності підприємств малого і середнього бізнесу

На своєму засіданні в середу 13 січня Уряд прийняв рішення про підписання Угоди з Європейським Союзом про участь України у програмі ЄС “Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) (2014 - 2020)”. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Кабмін запропонував план поліпшення позицій України в рейтингу країн за Індексом легкості ведення бізнесу

Кабінет міністрів України опублікував план дій на 2016 рік щодо поліпшення позицій України в рейтингу Світового банку Doing Business, який відображає якість і ефективність інститутів регулювання, що визначають легкість ведення бізнесу в країні. Текст відповідного розпорядження розміщено на урядовому порталі, передає ZN.UA.

Закарпатська влада обіцяє створити комфортні умови для приходу в край інвесторів

У вівторок 12 січня,   голова облдержадміністрації Г. Москаль та очільник облради М. Рівіс провели зустріч   з Генеральним Консулом Чеської Республіки Мірославом Клімою, на якій серед іншого обговорили перспективи покращення рівня інвестиційної привабливості краю.