НОВИНИ

Врегульовано деякі питання соціального захисту населення в період карантину

Сьогодні, 2 грудня, Верховна Рада прийняла Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціального захисту населення в період карантину, пов'язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)" (законопроект № 3486).

Tesla надасть своїм клієнтам віддалений доступ до відеокамер електрокарів

Компанія Tesla планує надати своїм клієнтам віддалений доступ до відеокамер електрокарів, оснащених системою Autopilot. Власники Tesla зможуть спостерігати за станом своїх авто і навколишнім cередовищем у режимі реального часу.

Перереєстрація платника податку: що передбачено Законом № 466

У разі перетворення юридичної особи - платника податку або зміни даних про платника, які стосуються податкового номера та/або найменування і не пов'язані з ліквідацією або реорганізацією платника, а також встановлення розбіжностей чи помилок у записах реєстру платників податку проводиться перереєстрація платника податку.

НБУ попередив банки про незаконність так званої "акредитації" нотаріусів

Національний банк розглянув лист Нотаріальної палати № 36/8 від 23.10.2020 щодо неприпустимості так званої «акредитації» нотаріусів і повідомив, що його зміст у повному обсязі доведено до відома банків України.