НОВИНИ

ЄБРР виділить Dragon Capital $ 12,5 млн на фінансування комерційної нерухомості

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) 27 листопада схвалила виділення інвесткомпанії Dragon Capital $ 12,5 млн кредиту на капремонт офісної будівлі в Києві та рефінансування витрат на придбання двох складів в Києві і Харкові, повідомляється на сайті ЄБРР.

“Нова пошта” змінила режим роботи

Тепер у вихідні відділення працюватимуть за новим графіком. Компанія “Нова пошта” попередила про зміну в графіку роботи по суботах і неділях через карантин в Україні. З 28 листопада понад 1000 відділень “Нової пошти” у обласних і великих районних центрах переходять на подовжений графік роботи у вихідні дні. У суботу графік роботи відділень буде продовжений до 18:00. У неділю графік роботи збільшиться на дві години – відділення починатимуть роботу з 10:00 (замість 11:00) і працюватимуть до 18:00 (замість 17:00).

ЄС виходить з карантину

Європа починає поступово відходити від карантинних обмежень, введених у зв’язку з другою хвилею пандемії коронавірусу. Після місячного карантину, коли можна було торгувати тільки товарами першої необхідності, магазини відкриваються у швейцарському кантоні Женева. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового».