НОВИНИ

Визначено порядок проведення звірки відомостей щодо держреєстрації земельних ділянок

Кабінет Міністрів затвердив Порядок проведення звірки відповідності відомостей Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо земельних ділянок, речові права та їх обтяження на які зареєстровано, із відомостями Державного земельного кадастру щодо наявності державної реєстрації таких земельних ділянок.

Підписано Закон щодо вдосконалення функціонування ЦНАПів

27 листопада Президент підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» № 943-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 3 листопада 2020 року.

Названо галузь економіки, яка найбільше втратила через пандемію

Про це повідомила Державна служба статистики.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: За перші дев’ять місяців 2020 року підприємства та організації в Україні отримали 93,3 млрд грн без урахування податків. У той же час в минулому році за аналогічний період вони отримали 342,8 млрд грн.

Уряд затвердив порядок уникнення подвійної реєстрації земельних ділянок

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок проведення звірки відповідності відомостей Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо земельних ділянок, речові права та їх обтяження на які зареєстровано, із відомостями Державного земельного кадастру щодо наявності державної реєстрації таких земельних ділянок. Про це повідомляє kmu.gov.ua, пише  agronews.ua.

Як змінити професію у старшому віці

Перейти в іншу сферу непросто всім – виникає чимало труднощів зі здобуттям потрібних знань, втратою звичного доходу і адаптацією. Проте найважче змінювати професію або просто шукати роботу тим, хто досяг поважного віку, але на пенсію ще йти рано. Такі кандидати обросли стереотипами на ринку праці й часто самі не вірять у себе. Але ці зміни не здаються такими страшними, коли знаєте, за яким планом діяти.

В Україні кожна дев’ята платіжна операція цьогоріч здійснювалася за допомогою гаджетів

В Україні у січні-вересні 2020 року кожна дев’ята операція у роs-терміналах здійснювалася за допомогою смартфонів та інших гаджетів. Про це розповів заступник голови Національного банку Олексій Шабан, у колонці для інформагентства «Інтерфакс-Україна».

В Україні запрацює реєстр виробників органічної продукції

Вже на початок весни 2021 р. в Україні практично ідеально має працювати законодавство про органічне виробництво. Про це в інтерв’ю AgroPolit.com розповіла президент ГС «Органічна Україна» Олена Корогод, пише  agronews.ua.