НОВИНИ

Готовність об’єктів у рамках «Великого будівництва» складає 87%

21 жов­тня Мі­ністр роз­витку гро­мад та те­ри­то­рій Ук­ра­їни Олек­сій Чер­ни­шов в он­лайн-фор­ма­ті про­вів се­лек­торну на­ра­ду з го­ло­ва­ми об­ласних дер­жавних ад­мі­ніс­тра­цій по ви­ко­нан­ню прог­ра­ми Пре­зи­ден­та «Ве­ли­ке бу­дів­ниц­тво».

У податковій службі порахували, скільки українців працюють офіційно

Про це в інтерв’ю виданню «Новое время» заявив Голова ДПС Олексій Любченко.

У Державному реєстрі фізичних осіб нараховується 44,1 млн осіб, з яких 37,6 млн – це громадяни, які перебувають на підконтрольній території України. Доходи, як свідчить статистика 2019 року, отримували 19,7 млн громадян, тобто 45 %.

«У нас економічно активне населення за класифікацією ООН (а це – 15-70 років) – близько 34,6 млн. З цієї категорії податкова не бачить на своїй карті України 5,6 млн осіб протягом останніх десяти років», – підкреслив Любченко.

11 законів у сфері транспорту чекають на якнайскоріше прийняття в рамках Угоди про асоціацію з ЄС

Міністерство інфраструктури України продовжує роботу над імплементацією європейського законодавства у сфері транспорту. Відтак, на виконання зобов’язань у рамках Угоди про асоціацію Україна-ЄС відомством було розроблено 11 базових законів та підзаконних актів у сфері транспорту, які потребують першочергового прийняття.

Чи розраховують українці на пенсію від держави (опитування Finance.ua)

Як свідчить статистика Пенсійного Фонду, найчастіше пенсіонери в Україні отримують пенсії від 1 501 до 2000 грн, тож Finance.ua вирішив запитати у читачів порталу, чи розраховують вони на державну пенсію через 15 років.