НОВИНИ

Forbes склав перелік міст України - найкращих для ведення бізнесу

У Forbes виділили обов’язкові складові ділової успішності міста — прозорість міської влади, висока ділова активність та провідні позиції за регіональним індексом Doing Business. Саме ці чинники мають велике значення у рейтингу.

Держава профінансує будівництво трьох аеропортів

Кабмін виділить кошти на будівництво нового аеропорту в Закарпатті. За рахунок бюджету буде побудована злітно-посадкова смуга, на будівництво терміналу залучать кошти інвесторів. Всього мають намір витратити 4 млрд грн.

ТОП-200 українських компаній за обсягом доходів

<p><em><strong>"БізнесЦензор"&nbsp;<a href="https://biz.censor.net/resonance/3218608/200_nayiblshih_kompanyi_ukrani_2019_roku">підготував</a>&nbsp;рейтинг 200 найбільших компаній за доходами. Він показує домінуючу роль держкомпаній та Ахметова, який акумулює збитки на меткомбінатах та ТЕС, перекидаючи прибутки на шахти та ГЗК. А ще ми бачимо критично низьку частку промисловості в економіці, яка не збільшується.</strong></em></p>

Який алгоритм реєстрації земельного паю

Власники паїв, які вже мають державні акти на право власності на земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства, утворених за рахунок земельних часток (паїв), мають зважати на те, що речові права на нерухоме майно, які виникли після 1 січня 2013 року та підлягають державній реєстрації, виникають з моменту такої реєстрації.