НОВИНИ

Коментар Голови Федерації роботодавців Закарпаття Володимира Панова для businessz.com.ua щодо оптимальної моделі економічного розвитку України.

Володимир Панов, Голова Федерації роботодавців Закарпаття, дав коментар для businessz.com.ua про власну позицію з підтримки індустріально-інноваційної  моделі економічного розвитку України.

ЄСВ: який термін сплати підприємцями – платниками єдиного податку за себе

Платники єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування - підприємці - платники єдиного податку зобов'язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний податок (абз. третій частини восьмої ст. 9 Закону № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування»).

Forbes склав перелік міст України - найкращих для ведення бізнесу

У Forbes виділили обов’язкові складові ділової успішності міста — прозорість міської влади, висока ділова активність та провідні позиції за регіональним індексом Doing Business. Саме ці чинники мають велике значення у рейтингу.

Держава профінансує будівництво трьох аеропортів

Кабмін виділить кошти на будівництво нового аеропорту в Закарпатті. За рахунок бюджету буде побудована злітно-посадкова смуга, на будівництво терміналу залучать кошти інвесторів. Всього мають намір витратити 4 млрд грн.