ЦИТАТА ТИЖНЯ

Цитата тижня (Джим Коллінз)

Так, ми живемо в умовах нової економіки. І це ні для кого не секрет. Але хіба ті, хто пережив відкриття електрики або винахід телефону, автомобіля, радіо чи транзистора в меншій мірі відчували себе учасниками нового економічного процесу, ніж ми сьогодні? На кожній новій стадії розвитку нової економіки кращі лідери послідовно діяли відповідно до основних, базових принципів. 

Цитата тижня (Білл Гейтс)

"Ключова концепція нинішнього десятиліття – «швидкість». Тут і швидкість зміни характеру бізнесу; тут і питання оперативності управління бізнес процесами; тут і динаміка зміни способу життя споживачів та їх запитів під впливом все більшої доступності інформації"

Цитата тижня (Джордж Бернард Шоу)

"Люди завжди звинувачують обставини за те, які вони є. Я не вірю в обставини. Люди, які досягають успіху в цьому світі, — це люди, які можуть піднятися і пошукати потрібні їм обставини і, якщо не можуть знайти, створюють їх".

Цитата тижня (Том Хопкінс)

"Ваш найголовніший актив - це ви самі. Вкладайте свій час, свої зусилля і гроші в навчання, підготовку і підтримку свого найголовнішого активу!"

Цитата тижня (Стів Джобс)

Не дозволяйте галасу чужих думок перервати ваш внутрішній голос. І найважливіше — майте сміливість слідувати за своїм серцем та інтуїцією. Вони якимось чином вже знають те, ким ви хочете стати насправді. Все інше — вторинне.

Стів Джобс
З промови перед випускниками Стенфордського університету (12 червня 2015 року)