Грибна ферма Nature Green, яка розташована в селі Концове Ужгородського району, відкрилась менше року тому – у серпні 2019-го.
Однак вже зараз, зважаючи на колосальне збільшення замовлень, власники розширюють виробничі площі з 2,5 до 3,5 тис. м².
Ферма розташована близько від україно-угорського кордону. Тільки після двох років будівництва, експериментів, досягши стабільної якості врожаю, виробник грибів шиїтаке відкрив тут своє виробництво.
“Лише минулого вересня ми отримали першу публікацію у засобах масової інформації, і з того часу все дійсно швидко просунулося. Це призвело до поштовху в європейських країнах, оскільки ми спостерігали великий інтерес до наших свіжих грибів шиїтаке з боку серйозних покупців, навіть по всьому світу. Поточний попит дозволив нам розширити наші об’єкти з 2500 до 3 500 м²”, – розповів керівник відділу продажів Nature Green Вінченцо Саленто.
Окрім шиїтаке, на фермі планують вирощувати також гриби пом пом (лев’яча грива), шімеджі, ерінги та інші екзотичні гриби.
Джерело @ seeds.org.ua