НОВИНИ

В Україні скасовано спецмита на імпортні авто

Відповідно до інформації, розміщеної в газеті «Урядовий кур’єр», таке рішення було прийнято Міжвідомчою комісією з міжнародної торгівлі за результатом розгляду інформації МЕРТ України щодо необхідності скасування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну легкових автомобілів незалежно від країни походження та експорту і вступило в силу 30 вересня 2015 року.

Реформи в органах фіскальної служби тривають

На офіційному web-сайті Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) розміщено проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням реформи» (щодо податкової міліції), а також пояснювальна записка та аналіз впливу цього регуляторного акту.

КМЕФ-2015: яка економічна стратегія потрібна Україні?

Що потрібно робити в економічній сфері, щоб стати на шлях нової модернізації?   Як зробити прискорення економічного розвитку національною ідеєю? Як за рахунок мережі «точок зростання» створити в Україні привабливий бізнес-клімат? Як досягти спільної розробки владою та бізнесом стратегій розвитку?

Компанія «Ядзакі Україна» сприяла відкриттю нової спеціальності

Так, днями в Ужгородському центрі професійно-технічної освіти відбулося урочисте відкриття нового класу, де 30 студентів здобуватимуть професію слюсар-електромонтажника, в’язальника схемних джутів, кабелів, шнурів.