НОВИНИ

Кабмін звільнив чотирьох заступників міністра економіки після відставки Любченка

Згідно з документом, перший заступник міністра економіки Володимир Гринюк пішов з посади за власним бажанням.

Також з посад заступників уряд звільнив Світлану Глущенко, Михайла Лева та Крістіну Голубицьку (відповідно до розпоряджень №1409-р№1410-р та №1411-р).

Нагадаємо: 3 листопада Верховна Рада звільнила Любченка з посади міністра економіки. Наступного дня на його місце призначили ексзаступницю керівника Офісу президента Юлії Свириденко.

Бензин знову подорожчає: оприлюднено нову граничну ціну

Мінекономіки оприлюднило нові розрахунки середньої вартості бензину і дизельного палива, від якої АЗС можуть встановлювати свою націнку. Чергові дані станом на 2 листопада надала НАК «Нафтогаз України».

Міжбанк: тиждень буде дуже непростий

Цей тиждень буде дуже непростий на валютному ринку України і понеділок не стане винятком. 11 листопада в США вихідний — День ветеранів, і нашим клієнтам треба буде поспішати провести всі свої операції з понеділка по середу або перенести їх відразу на п’ятницю, позаяк працювати в четвер по долару на ТОМі особливого бажання ніхто з них не має.

В Закарпатті суб’єкти господарювання використовують 630 програмних реєстраторів розрахункових операцій

В Закарпатській області юридичні особи та фізичні особи-підприємці зареєстрували й використовують у своїй господарській діяльності 630 програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі ПРРО). Про це інформує ЗМІ начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко.

Глобальна енергетична криза збільшує світові ціни на цукор

Енергетична криза призвела до різкого зростання цін на ринку цукру, оскільки провідні світові експортери стали активніше переробляти цукрову тростину на біопаливо (етанол). У результаті світові ціни на цукор досягли чотирирічного максимуму.

Очільника митниці Рябікіна призначили міністром стратегічної промисловості

Парламент затвердив голову Державної податкової служби Павла Рябікіна на посаду першого віцепрем’єр-міністра – міністра економіки. 237-ма голосами «за» народні депутати підтримали пропозицію про його призначення.