НОВИНИ

ФРУ та АМКУ обговорили плани співробітництва та напрямки спільної роботи

Голова Підкомітету ФРУ з Торгівельної політики, захисту внутрішнього ринку та захисту конкуренції Ігор Гольченко та радник ФРУ Сергій Шершун обговорили із Головою Антимонопольного комітету Ольгою Піщанською та Державним уповноваженим Анжелікою Коноплянко напрями спільної роботи АМКУ та Федерації роботодавців.

У Мінфіні пояснили, як зміни до Податкового кодексу стосуватимуться людей, які продають власне житло

Норма законопроєкту про зміни до Податкового кодексу щодо скасування пільги з ПДВ на операції з постачання житла на вторинному ринку не стосується фізичних осіб, які продають або збираються продати своє житло на вторинному ринку, оскільки вони не є платниками ПДВ.

Де перевірити, чи є у вас борги: це допоможе уникнути блокування банківського рахунку

Заборгували за житлово-комунальні послуги чи не сплатили штраф за перевищення швидкості - кошти на вашому банківському рахунку можуть бути арештовані в автоматизованому режимі.

Рада розгляне законопроект про завчасне введення нових форм податкових декларацій та накладних

Комітет ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики розглянув проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо встановлення строків набрання чинності нових форм податкових декларацій, податкових та акцизних накладних" (№ 5516).