НОВИНИ

Офіційний та готівковий курси валют та банківських металів на п'ятницю, 28 травня

<p style="text-align: justify;"><strong><em>Долар, євро та російський рубль подорожчали. Із сьогоднішнім курсом інших світових валют можна ознайомитися на офіційному сайті Національного банку України</em></strong></p>

Бізнес закликає правоохоронні органи врегулювати ситуацію з крадіжками на дорогах

Європейська Бізнес Асоціація занепокоєна зростаючим рівнем криміногенної ситуації на основних транзитних дорогах України і звертається до Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України з проханням втрутитися у ситуацію з крадіжками засобів захисту рослин та насіннєвого матеріалу під час імпорту та внутрішніх переміщень.

Мінекономіки долучилося до обговорення питання спрощення процедур торгівлі

За участю Мінекономіки під час XI Міжнародного семінару з питань спрощення процедур торгівлі та транспорту: «Цифрова трансформація мультимодальних перевезень, використовуючи модель даних СЕФАКТ ООН» обговорили питання спрощення процедур в сфері торгівлі.

Як відбувається закриття рахунку у разі ліквідації банку

Банки та інші фінустанови зобов’язані надіслати повідомлення про відкриття або закриття рахунка платника податків – юридичної особи, у тому числі відкритого через його відокремлені підрозділи, чи самозайнятої фізичної особи до контролюючого органу, в якому обліковується платник податків, у день відкриття/закриття рахунка.