НОВИНИ

Світовий рейтинг паспортів: Україна покращила позиції

Компанія Henley & Partners опублікувала оновлений Індекс паспортів, який ранжує країни за можливостями відвідувати різні держави світу без візи. Всього були проаналізовані 200 країн і територій. В порівнянні з минулим дослідженням, вперше за багато років змінився лідер рейтингу. 

В Україні пропонують закрити всі навчальні заклади до 6 березня

Міністерство енергетики рекомендує тимчасово скасувати заняття у шкільних, дошкільних і вищих навчальних закладах заради економії газу. Про це під час години запитань до уряду повідомив глава Міненерго Ігор Насалик, повідомляє Укрінформ.

"Газпром" починає процедуру розірвання всіх контрактів з "Нафтогазом" - Міллер

Концерн «Газпром» має намір почати в Стокгольмському арбітражі процедуру розірвання контрактів з «Нафтогазом» на поставку і транзит газу. Про це заявив голова правління російської компанії Олексій Міллер, передають Ведомости.

З початку року Закарпатська митниця ДФС отримала рекордні надходження

Протягом січня-лютого 2018 року Закарпатською митницею ДФС перераховано до Державного бюджету майже 954,5 млн грн податків. Відносно аналогічного періоду 2017 року, до казни спрямовано на 521,3 млн грн або в 2,2 рази більше.

Нафтогаз пропонує знизити температуру в кімнатах щоб завадити "плану Путіна"

Глава НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв в ефірі одного з українських телеканалів запропонував громадянам України знизити температуру в приміщеннях, щоб знизити навантаження на газотранспортну систему. Про це повідомляє УНІАН.