НОВИНИ

"В Україні визначатимуть території, що потребують особливої уваги з боку держави", - Іштван Петрушка

Планують запровадити нові підходи зі скорочення значних диспропорцій у соціально-економічному розвитку окремих регіонів та територій», - відмітив заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації. 

Влада розробляє нову модель економічного зростання для країни

Міністерство економіки розробляє нову модель економічного зростання України, а також визначає так звані точки зростання економіки, заявив під час форуму «Україна 30. Економіка без олігархів» перший віце-прем’єр-міністр – міністр економіки Олексій Любченко.

Фондовий ринок планують запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи

Прем’єр міністр Денис Шмигаль заявив, що фондовий ринок планується запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи. На його думку, це сприятиме його розвитк

ЧОМУ ЗАКАРПАТТЯ ЗНОВУ МАЄ СТАТИ УКРАЇНСЬКИМ ЦЕНТРОМ КАРПАТСЬКОГО ЄВРОРЕГІОНУ?

Напередодні Міжнародного Форуму міжрегіонального та міжмуніципального транскордонного співробітництва «Україна у Карпатському Єврорегіоні», який відбудеться 14-15 червня 2021 року, коаліційне об’єднання за ініціативи одного з його співкоординаторів, виконавчого директора Закарпатського РВ АМУ Олега Лукші провело опитування серед експертів і наукової спільноти та громадських лідерів Закарпаття.