НОВИНИ

Де відзначити День Незалежності

Прийдешній вікенд порадує українців своєю тривалістю – на честь Дня Незалежності відпочиватимемо відразу три дні з 24 по 26 серпня. Тим, хто хоче відзначити свято далеко від міських маніфестацій і концертів, саме час задуматися про подорожі.

НБУ з 1 вересня оптимізує порядок здійснення касових операцій банків: що зміниться

Із 1 вересня Національний банк оптимізує порядок здійснення касових операцій банків і організацію їхньої роботи з готівкою в національній та іноземній валюті відповідно до актуальних вимог законодавства.

В Україні з’явився новий інструмент для протидії рейдерству

Українські бізнесмени зможуть дізнатись про зміну реєстраційних даних у своїх компаніях за допомогою смс та сповіщень електронною поштою. Такий безкоштовний сервіс для власників бізнесу запустив Opendatabot.

В Україні розпочала роботу місія ЄС з оцінки українського цифрового ринку

У рамках виконання Угоди про асоціацію 15-16 серпня 2019 року в Представництві ЄС відбулися установчі засідання місії ЄС з оцінки національного законодавства та інституційної спроможності України у цифровій сфері за участю державних органів виконавчої влади, представників Європейської Комісії та Групи підтримки України, асоціацій та громадянського суспільства.