НОВИНИ

НКРЕКП планує знизити тарифи на розподіл газу для низки компаній

Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики й компослуг (НКРЕКП) планує 19 січня схвалити рішення про зниження тарифів на розподіл газу для низки операторів газорозподільних мереж.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на відповідний проєкт постанови про перегляд тарифів.

Терміни впровадження накопичувальної пенсійної системи — Шмигаль

<p style="text-align: justify;"><strong><em>Прем&rsquo;єр-міністр Денис Шмигаль розраховує, що закон про впровадження в Україні накопичувального рівня пенсійної системи буде ухвалено вже в 2021 році.</em></strong></p>
<p style="text-align: justify;"><strong><em>Про це він&nbsp;<a href="https://interfax.com.ua/news/economic/716800.html" rel="noopener nofollow" target="_blank">розповів</a>&nbsp;в інтерв&rsquo;ю агентству &ldquo;Інтерфакс-Україна&rdquo;.</em></strong></p>

Як не стати жертвою шахраїв в Інтернеті

Нині шахрайство в Інтернеті набуває все більших масштабів.

Визначення поняття інтернет-шахрайства законодавець помістив у термін «шахрайство» (ст. 190 Кримінального кодексу) - заволодіння чужим майном за допомогою введення в оману або зловживання довірою іншої людини.

19 січня спливає граничний термін сплати ЄСВ за IV квартал 2020

19 січня 2021 року спливає граничний термін сплати єдиного внеску за IV квартал 2020 року фізичними особами- підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, особами, які провадять незалежну професійну діяльність та членами фермерських господарств єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Про це нагадали в прес-службі ДПС.

НБУ за тиждень купив 20 млн доларів

У період з 11 по 16 січня Національний банк України купив на міжбанківському валютному ринку $ 20 млн в рамках інтервенцій за єдиним курсом. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті регулятора.