НОВИНИ

В Україні може змінитися система оплати праці

В Україні можливо докорінно зміниться підхід до системи оплати праці. Про це повідомляє Обозреватель. Чимало роботодавців хочуть зробити постійну частину оплати (тобто оклад) невеликим, а все інше, навпаки великою частиною заробітку. Саме остання залежатиме від виконання норм, завдань та планів.

"Дія": Мінцифри планує до кінця року запустити пілот щодо прописки дорослих

Мінцифри підготувало постанову про впровадження послуги з прописки для усіх категорій населення на порталі “Дія” та планує запустити пілотну версію для обмеженої кількості українців до кінця року.

Власне житло: більшість українців живуть на своїх квадратних метрах (інфографіка)

Сьогодні в Україні для багатьох придбання власного житла є метою №1. Особливо це стосується молодих людей, які створюють власні сім’ї і хочуть жити окремо від батьків. Тим більше, в Україні активно триває процес урбанізації, молодь все більше їде в місто і все частіше ставить за мету обзавестися власними квадратними метрами.

Найбільш високооплачувані вакансії без досвіду: хто в Україні заробляє найбільше

В Україні серед найбільш високооплачуваних вакансій без досвіду роботи в жовтні виявилася посада менеджера з продажу. Майже на 6,5 тис. грн менше отримують вантажники і офіс-менеджери.