НОВИНИ

Україна ввійшла до топ-30 країн за рівнем розвитку поштових послуг

Україна посідає 30-те місце зі 170 в рейтингу країн за рівнем розвитку поштових послуг Integrated Index for Postal Development 2020. Рейтинг оприлюднено на сайті Universal Postal Union (UPU, Всесвітній поштовий союз), який його складає.

Топ-5 головних пріоритетів бізнесу у майбутньому

Коронавірус відкрив зовсім інше майбутнє для бізнесу та трудового життя загалом. І хоча процес тотальної цифровізації почався задовго до пандемії, тепер він набуває небачених масштабів. В умовах, що змінилися, зможуть вижити далеко не всі, тому бізнес почав активно готуватися до нової реальності.

Скільки коштує оренда житла в Києві

Вересень традиційно є високим сезоном на ринку оренди квартир, але не в цьому році. Через пандемію більшість студентів залишилися на дистанційному навчанні, а приплив трудових мігрантів зменшився.

Стало відомо, чому українська земля одна з найдешевших у Європі

Відсутність прозорого ринку призвела до того, що ціна на українську землю є однією з найнижчих в Європі, заявив під час земельного форуму «Земля — народу» в Чернігівській області президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє unian, пише agronews.ua.

Закон щодо заборони відкривати справи про банкрутство юросіб-боржників на період карантину вступив у дію

Законопроект що передбачає на період дії карантину та протягом 90 днів після його скасування встановити заборону на відкриття провадження у справах про банкрутство боржників-юросіб за заявками кредиторів відсьогодні вступає в дію.

Громадам планують передати п'яту частку державної землі

Громадам планують передати п'яту частку державної землі. Тобто із 10,4 млн га, які були зареєстровані у Держгеокадастрі станом на кінець 2019 року готують до передачі 2 млн га. Про це стало відомо з виступу Володимира Зеленського на земельному форумі.