НОВИНИ

Бізнес за здешевлення приєднання до електромереж — Європейська бізнес асоціація

Асоціація послідовно підтримує розумний підхід та дотримується позиції щодо використання кращих європейських практик та здешевлення вартості приєднань, що сприятиме підвищенню країни в рейтингу Doing Business.

Мінрегіон назвав пріоритетні напрямки "Великого будівництва" на 2021 рік

Пріоритетними напрямками програми Президента "Велике будівництво" у наступному році стануть розвиток мережі надання якісних публічних послуг, прискорення економічного зростання регіонів і територій та напрямок "Туристичні магніти України".

Бізнес може не витримати повернення до жорсткішого карантину — ЄБА  

Останнім часом ситуація з коронавірусом в Україні та світі погіршується. Європейська Бізнес Асоціація добре розуміє складність завдань, що постали нині перед Україною, та готова до співпраці з владою, аби стримати поширення вірусу, але, водночас, і мінімізувати падіння економіки в країні.


Субсидії в новому сезоні: що варто знати про пільги

У жoвтні традиційнo пoчинаєтьcя oпалювальний cезoн, а разoм із ним – і нoвий cезoн cубcидій. Адже за теплo в ocелях українцям дoвoдитьcя платити чималі грoші. Важливу інфoрмацію прo cубcидії на 2020-2021 рік зібрали експерти Центру грoмадcькoгo мoнітoрингу та кoнтрoлю.