НОВИНИ

Податкові канікули, кредити і сертифікати: що компенсуватимуть бізнесу за карантин вихідного дня

У Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики ВРУ створено робочу групу щодо розробки компенсаторних механізмів підтримки ресторанного, торгового та розважального бізнесу під час карантинних обмежень на час карантину вихідного дня. Уже відбулося перше засідання цієї робочої групи.

В Україні почали штрафувати підприємців за підвищення цін без декларування

Кабінет Міністрів України затвердив переліки товарів, зміна цін на які підлягає декларуванню, у тому числі продовольчих товарів, що мають істотну соціальну значущість, лікарських засобів, антисептиків та дезінфекційних засобів, засобів індивідуального захисту. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, пише agronews.ua.

Україна стала найгіршою у рейтингу добробуту

Україна посіла 92 місце у рейтингу, який відбиває якість добробуту громадян. Такий показник є найгіршим серед країн Східної Європи. Загалом у рейтингу вказані результати 167 країн. Першими у переліку є Данія, Норвегія, Швейцарія. Саме ці країни вважаються найкращими у світі з точки зору життя громадян.

XI Конкурс КСВ кейсів

Центр "Розвиток КСВ" запрошує вас та ваших партнерів взяти участь у XI Конкурсу КСВ кейсів. Основною темою Конкурсу традиційно є «Цілі Сталого Розвитку і внесок українського бізнесу в їх досягнення».