НОВИНИ

Як НБУ використовуватиме е-гривню

Національний банк презентував результати опитування учасників ринку щодо потенційного попиту на цифрову валюту центрального банку – е-гривню та можливих варіантів її використання, інформує прес-служба регулятора. 


Угорщина дозволила українцям здійснювати транзитні подорожі залізницею до Австрії

Угорщина дозволила українським громадянам здійснювати транзитні подорожі залізницею через свою територію до Австрії, повідомив у твітері міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Близько 60% українських компаній планують підвищити зарплати

Більшість керівників українських підприємств (59,3%) очікують зростання витрат на одного працівника в наступні 12 місяців. Ще 39,6% прогнозують збереження зарплат на поточному рівні, і тільки 1,0% планують знизити зарплати.

Ринок електрокарів: Рада ухвалила зміни до Податкового і Митного кодексів

Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроєкти №3476 і №3477, які передбачають внесення змін до Податкового і Митного кодексів для стимулювання розвитку галузі електричного транспорту в Україні.

Позиція Федерації роботодавців автомобільної галузі щодо поетапного обмеження ввезення та першу реєстрацію в Україні транспортних засобів з ДВЗ

Федерація роботодавців автомобільної галузі всіляко підтримує поетапне обмеження ввезення та першу реєстрацію в Україні транспортних засобів з двигунами внутрішнього згорання (далі - ДВЗ), яке запропоноване Міністерством інфраструктури у вигляді проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про деякі питання ввезення на митну територію України та проведення першої державної реєстрації транспортних засобів».