НОВИНИ

Прогноз Мінекономіки України: як здорожчає комуналка до кінця 2021 року

Зростання ціни комунальних послуг стало звичним явищем для нашого суспільства. Журналіст ASPI news розбирався, чому деякі експерти і комунальники пророкують рекордне зростання тарифів і космічні платіжки.

На Форумі інноваційних виробництв розповіли про можливості індустріальних парків для зростання економіки України

У четвер 17 червня в Індустріальному парку "Біла Церква" відбувся Форум інноваційних виробництв, організатором якого виступив Київський міжнародний економічний форум. Форум зібрав понад 1500 гостей з-поміж урядовців, підприємців, експертів та представників ЗМІ

Чому в Україні необхідно запровадити єдиний Земельний кодекс

В Україні існує дивна ситуація, при якій діє Земельний кодекс і ще 13 інших законів, які регулюють дуже багато речей – від безкоштовної приватизації до державної експертизи землевпорядної документації, окремо регулюються кадастри і так далі. 

Перший вихід Укравтодору на ринок єврооблігацій: досягнута рекордно низька для України процентна ставка у доларах США

Державне агентство автомобільних доріг України вперше у своїй історії випустило єврооблігації під державні гарантії. Випуск було здійснено на основному майданчику Лондонської фондової біржі. Було розміщено 700 млн доларів США під 6,25 % на строк 7 років.Знакова подія, яка засвідчує — уряду України та Великому будівництву довіряють міжнародні інвестори

У ДПС хочуть налагодити діалог з громадськими організаціями для удосконалення податкової системи  

Податкова служба України готова активно співпрацювати з громадськими організаціями, які допоможуть вказати на спірні питання і досягти конструктивних рішень. Про це заявив виконувач обов'язків голови ДПС Євген Олейников.

Які соцвиплати зростуть у липні

З 1 липня в Україні зростає прожитковий мінімум. Через це виплати, які до нього прив’язані, зростуть. Це пенсії, допомога по безробіттю, допомога на дітей та аліменти.