НОВИНИ

«Карпатський Єврорегіон – інструмент залучення прямих іноземних інвестицій», - Володимир Панов

Нещодавно в обласному центрі Закарпаття відбувся дводенний міжнародний форум “Україна у Карпатському Єврорегіоні”, який організатори присвятили світлій пам'яті доктора соціологічних наук, політика та вченого - Сергія Устича.

ЄБРР надає кредит Укргазбанку для сприяння розвитку українського бізнесу

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Європейський Союз надають АБ "Укргазбанк" кошти для підтримки мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП) в Україні на суму до еквівалента 25 млн євро у гривні.

Міністр фінансів назвав три головні вимоги МВФ для надання Україні наступного траншу

Україна має закрити три головні питання, щоб про продовжити співпрацю з Міжнародним валютним фондом (МВФ) та отримати наступний транш. Вимоги стосуються НАЗК, НАБУ та Вищої ради правосуддя.

Про «Карпатський Єврорегіон» спілкувалися експерти на науково-практичній конференції в УжНУ

У вівторок, 15 червня, в УжНУ відбулася науково-практична конференція пам’яті Сергія Устича «Карпатський Єврорегіон: підсумки та перспективи багатостороннього транскордонного співробітництва в умовах євроінтеграційного поступу України». Участь в ній узяли експерти, науковці, представники регіональної влади. Конференція відбулася на 2-й день роботи  Міжнародного Форуму міжрегіонального та міжмуніципального транскордонного співробітництва «Україна у Карпатському Єврорегіоні».