НОВИНИ

"В Україні визначатимуть території, що потребують особливої уваги з боку держави", - Іштван Петрушка

Планують запровадити нові підходи зі скорочення значних диспропорцій у соціально-економічному розвитку окремих регіонів та територій», - відмітив заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації. 

Влада розробляє нову модель економічного зростання для країни

Міністерство економіки розробляє нову модель економічного зростання України, а також визначає так звані точки зростання економіки, заявив під час форуму «Україна 30. Економіка без олігархів» перший віце-прем’єр-міністр – міністр економіки Олексій Любченко.

Фондовий ринок планують запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи

Прем’єр міністр Денис Шмигаль заявив, що фондовий ринок планується запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи. На його думку, це сприятиме його розвитк

ЧОМУ ЗАКАРПАТТЯ ЗНОВУ МАЄ СТАТИ УКРАЇНСЬКИМ ЦЕНТРОМ КАРПАТСЬКОГО ЄВРОРЕГІОНУ?

Напередодні Міжнародного Форуму міжрегіонального та міжмуніципального транскордонного співробітництва «Україна у Карпатському Єврорегіоні», який відбудеться 14-15 червня 2021 року, коаліційне об’єднання за ініціативи одного з його співкоординаторів, виконавчого директора Закарпатського РВ АМУ Олега Лукші провело опитування серед експертів і наукової спільноти та громадських лідерів Закарпаття.

Правила кредитування для мешканців зони ООС змінилися: Зеленський підписав закон

Президент Володимир Зеленський підписав закон, що скасовує заборону нараховувати пені та штрафи на основну суму заборгованості за кредитами, які брали українці, котрі проживають на території проведення антитерористичної операції (крім окремо визначених населених пунктів).