НОВИНИ

Студентам без досвіду готові платити понад 13 тисяч гривень (інфографіка)

З початком літнього сезону роботодавці стали активно шукати молодь на півтори тисячі позицій. Середня зарплата для працівників без досвіду складає 13,5 тисячі гривень, а конкуренція — 8 претендентів на одну вакансію.

Рік незатвердженій програмі Кабміну: скільки обіцянок встиг виконати уряд

Завтра виповниться рік, як уряд Дениса Шмигаля затвердив свою другу програму дій. Перший документ у Верховній раді жорстко розкритикували через його обсяг і зміст, другий нардепи теж не схвалили, щоби не давати Кабміну імунітет на рік. 

Завдяки «елітним» автомобілям, в бюджет Закарпаття надійшло   872,1 тис. гривень

Одним із майнових податків, який у повному обсязі зараховується до місцевих бюджетів, є транспортний податок. Цьогоріч упродовж січня-травня власники елітних авто Закарпатської області спрямували до скарбниць територіальних громад 872,1 тис. грн транспортного податку. Про це інформує начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко.

Законопроект про локалізацію – запорука того, що вітчизняні компанії зможуть розвиватися

Вчора під час візиту Голови ВРУ Дмитра Разумкова на львівський «Електрон» представники Федерації роботодавців передали спікеру 150 000 підписів на підтримку законопроекту №3739 про локалізацію, який очікує другого читання у ВРУ.