НОВИНИ

Володимир Зеленський обговорив з представниками провідних компаній Закарпаття нагальні проблеми бізнесу в регіоні

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Закарпатської області провів зустріч з топ-менеджерами та власниками провідних компаній – членами клубу Z 100, щоб почути від представників ділових кіл проблемні питання, які потребують вирішення.

Україна повинна мати власне виробництво та промисловість, інакше ми завжди відставатимемо від інших – Глава держави під час відвідання «Єврокару»

У межах робочої поїздки до Закарпатської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою ПрАТ «Єврокар».

Володимир Панов на зустрічі із Президентом України наголосив на важливості інвестиційного прориву для Закарпаття

У рамках зустрічі Президента України з топ-менеджерами та  власниками провідних підприємств регіону, який проходить у форматі круглого столу та відкритого діалогу, Володимир Панов, голова Федерації роботодавців Закарпаття, у своєму виступі наголосив на  можливості регіонального інвестиційного прориву, а також  проблематиці, яка гальмує розвиток бізнесу у краї.

Голова Федерації роботодавців Закарпаття   Володимир Панов бере участь у зустрічі Президента України з бізнесовими колами регіону

У ці хвилини триває зустріч Президента України Володимира Зеленського з бізнесовими колами Закарпаття  у форматі круглого столу.  

Мета заходу обговорення найактуальніших проблем та бар’єрів ведення та розвитку бізнесу в регіоні.

Атестація фахівців фондового ринку оновиться  

З 1 вересня 2021 року близько 3200 фахівців, які провадять професійну діяльність на фондовому ринку та діяльність у системі накопичувального пенсійного забезпечення, проходитимуть атестацію по-новому. Це передбачено Положенням, яке було затверджено Рішенням НКЦПФР №319 від 25 червня 2020 року, повідомляє прес-служба Комісії.


Уряд скасував 36 нормативних актів стосовно ведення бізнесу

Уряд скасував 36 нормативно-правових актів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у сферах державного цінового регулювання, енергетики та ліцензування видів господарської діяльності. Відповідне рішення прийнято на засіданні Кабміну 23 вересня, повідомляє Урядовий портал.