НОВИНИ

Податкова реформа-2022: що зміниться для бізнесу та громадян

Як повідомив координатор експертних груп Економічної експертної платформи Олег Гетьман на Конференції "Міжнародний та український досвід реформування прямих податків" серед ключових елементів реформи:

Нафта продовжує дорожчати: ціни оновили максимум з 2014 року

Світові ціни на нафту у середу, 19 січня оновили свій максимум з 2014 року. Таке підвищення цін трапилося через перебої з поставками в Туреччині та тривожні геополітичні проблеми у РФ і Об’єднаних Арабських Еміратах.

Як відкрити ФОП онлайн у 2022: інструкція

Все більше українців реєструються фізичними особами-підприємцями. Журналісти 24 каналу розповіли, як стати індивідуальним підприємцем в Україні, як відкрити ФОП онлайн, що для цього потрібно, і які сервіси підтримують послуги для підприємництва в Україні.

Ціни на газ у Європі впали на 100 доларів

З початку торгів у вівторок, 18 січня, ціни на газ у Європі впали на 100 доларів за тисячу кубометрів. Ф'ючерс на лютий на найбільшому європейському хабі TTF опускався до $878, свідчать дані біржі ICE

Мін'юст роз'яснив, коли починається щорічне підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціара

Мін'юст з метою формування єдиної практики щодо щорічного підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи (далі - КБВ) у листі від 12.01.2022 р. N 3738/8.4.3/32-22 повідомляє, що п. 4 розділу X "Прикінцеві та перехідні положення" Закону про фінмоніторинг було встановлено, що юридичні особи повинні оновити інформацію про КБВ протягом трьох місяців з дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким затверджується форма та зміст структури власності.