НОВИНИ

Рада повернула кримінальну відповідальність за недостовірне декларування

Сьогодні, 4 грудня, Верховна рада прийняла Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб'єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування" (законопроект № 4460-д).

Українці почали заробляти на криптовалюті

Інтерес до криптовалют зростає в усьому світі за рахунок девальвації валют на тлі глобальної економічної кризи. В таких умовах інтерес до альтернативних інструментів для збереження заощаджень і інвестування тільки збільшується.

Як платитимуть обіцяні 8 тисяч гривень допомоги

Кабінет міністрів підготував порядок надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних заходів. Проект постанови направлено на погодження профспілок.

Держпродспоживслужба працює над відкриттям ринків збуту української продукції

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів працює над відкриттям ринків збуту української продукції у 33 країнах світу. Про це повідомила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька під час онлайн-зустрічі з членами асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», йдеться на сайті відомства, пише agronews.ua.