НОВИНИ

Нові правила карантину: що заборонено до 31 липня

Передбачають нові карантинні обмеження з 22 червня (набрала чинності урядова постанова № 500, яка актуалізує "карантинну" постанову № 392).Які саме заборони діють до 31 липня, роз'яснив Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів.

23 червня під час зустрічі керівництва Державна податкова служба України із очільником та представниками Федерація роботодавців України відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між ДПС та ФРУ.

На изображении может находиться: 5 человек, люди сидят, стол и в помещенииДокумент підписали Голова Ради ФРУ Дмитро Олійник та Голова ДПС Олексій Любченко.

ДПС запустила комунікаційну податкову платформу: що відомо  

Державна податкова служба України запустила комунікаційну податкову платформу для бізнесу. Головна мета платформи – якісна та оперативна комунікація з народними депутатами, консультативно-дорадчими та іншими допоміжними органами, утвореними президентом України, Кабінетом міністрів України, асоціаціями, які представляють інтереси платників податків.

Верховний Суд роз'яснив, що є зловживанням правом власності

Суть справи: задовольняючи частково позовні вимоги першого продавця майна до кінцевого набувача, суд першої інстанції, з висновком якого погодився апеляційний суд, виходив із наявності передбачених ст. 388 ЦК України підстав для витребування із незаконного володіння відповідача нерухомого майна, договори щодо відчуження якого першим продавцем на користь другого продавця суд визнав недійсними.

Функціонування та обіг аграрних розписок: НКЦПФР підтримує законопроект

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку підтримує проект Закону № 2805 щодо функціонування та обігу аграрних розписок та очікує його доопрацювання Комітетом ВР з питань фінансів, податкової та митної політики для подальшого прийняття Верховною Радою у повторному першому читанні.

Епідеміологічна ситуація дозволяє провести ЗНО-2020 25 червня-17 липня

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій дозволила провести зовнішнє незалежне оцінювання з 25 червня до 17 липня. Про це сьогодні, 22 червня 2020 року, заявила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій під час спільної з партнерами перевірки готовності пункту проведення ЗНО у Коледжі морського і річкового флоту. У візиті також взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Швейцарії в Україні Клод Вільд і заступник голови Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лора Білл.

Про дистанційне навчання, закінчення навчального року ...