НОВИНИ

Голова Федерації роботодавців Закарпаття провів лекцію для випускників Presidens MBA-14 Києво-Могилянської бізнес школи

Голова Федерації роботодавців Закарпаття Володимир Панов провів лекцію для випускників Presidens MBA-14 Києво-Могилянської бізнес школи у рамках 3-х денного виїзного модулю, що відбувся впродовж 7-9 лютого  на Івано-Франківщині.

На заводі «Єврокар» відбулася зустріч торгового радника Посольства Австрії з головою Федерації   роботодавців Закарпаття

10 лютого 2020 року компанію «Єврокар», офіційного виробника автомобілів марок VW Group в Україні, з офіційним візитом відвідала торговий радник Посольства Австрії Габріела Газельсбергер.

Купівля валюти онлайн — найпопулярніша у населення (опитування)

За результатами проведеного «Мінфіном» опитування більше половини учасників вважають дозвіл купувати і продавати валюту ондайн найкориснішою «фішкою» валютної лібералізації. «Мінфін»проводив опитування серед своїх читачів з 7 по 10 лютого. Участь у опитуванні взяло понад 200 чоловік.

Зростання цін у січні сповільнилося до 3,2% (інфографіка)

Споживча інфляція в Україні в січні 2020 року у річному вираженні порівняно з січнем 2019 року склала 3,2%, сповільСпоживча інфляція в Україні в січні 2020 року у річному вираженні порівняно з січнем 2019 року склала 3,2%, сповільнившись з 4,1% у грудні. Порівняно з попереднім місяцем споживчі ціни в січні цього року зросли на 0,2%. Про це йдеться в даних Держстату.