НОВИНИ

КМЕФ-2015: яка економічна стратегія потрібна Україні?

Що потрібно робити в економічній сфері, щоб стати на шлях нової модернізації?   Як зробити прискорення економічного розвитку національною ідеєю? Як за рахунок мережі «точок зростання» створити в Україні привабливий бізнес-клімат? Як досягти спільної розробки владою та бізнесом стратегій розвитку?

Компанія «Ядзакі Україна» сприяла відкриттю нової спеціальності

Так, днями в Ужгородському центрі професійно-технічної освіти відбулося урочисте відкриття нового класу, де 30 студентів здобуватимуть професію слюсар-електромонтажника, в’язальника схемних джутів, кабелів, шнурів.

Топ-менеджерів Закарпаття нагородили відзнаками Федерації роботодавців України

За досягнення у створенні та збереженні робочих місць Володимир Панов голова Обласного об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття», та Ігор Царенко, генеральний директор ПрАТ «Єврокар» нагороджені відзнаками від імені Федерації роботодавців України.

«Сподіваємося, що відтепер почнеться етап нового економічного розвитку Закарпаття , — Володимир Панов

Про це заявив Володимир Панов, Голова Обласного об'єднання Організації роботодавців "Закарпаття", під час офіційної церемонії запуску виробництва SKODA Superb нового покоління на заводі «Єврокар». Новий автомобіль було презентовано з перспективою «перезавантаження» економіки області.

«Перезавантаження» економіки області через перспективи розвитку кожного окремого підприємства

В рамках старту виробництва SKODA Superb нового покоління за участі очільника Закарпатської обласної державної адміністрації – Геннадія Москаля відбулася неформальна зустріч представників бізнесу Закарпаття та започатковано обговорення проблем «перезавантаження» економіки області через перспективи розвитку кожного окремого підприємства.