ПОГЛЯД

Ще раз про індустріальні парки. Досвід Словаччини (ІНФОГРАФІКА)

Ми продовжуємо наш цикл статей про необхідність та важливість створення та розвитку індустріальних парків, як вагомих елементів побудови конкурентоспроможної та стабільної економіки регіонів, а отже покращення макроекономічних показників та поступального розвитку країни в цілому.

Край, де варто жити: Закарпаття - один з найсприятливіших для життя українських регіонів

Закарпатська область є одним з найсприятливіших для життя регіонів України. Цю тезу, за допомогою цифр та різноманітних статистичних даних доводить відомий закарпатський письменник та публіцист Олександр Гаврош. 

В МВФ заявляють про стабілізацію економіки України

Кроки, які були зроблені попереднім урядом відповідно до програми МВФ, привели до закінчення фінансової кризи, стабілізації країни і відновленню конкурентоспроможності. Таке заявив перший заступник директора-розпорядника МВФ Девід Ліптон в інтерв'ю Українській правді.

Україна здатна вижити і без траншів МВФ - економіст

До кінця червня в Україні очікується черговий транш від МВФ в розмірі 1,7 мільярда доларів. Але і без цих грошей нічого страшного економіці країни не загрожує. Про це заявив директор Українського аналітичного центру Олександр Охріменко в коментарі виданню Gazeta.ua.

За два останні роки економіка України втратила прибуток останніх восьми років - експерт

Сумарний збиток в економіці за 2014-2015 роки становить майже 620 млрд грн., що дорівнює прибутку української економіки за 8 останніх років. Про це повідомив екс-перший віце-прем’єр України, екс-глава Нацбанку Сергій Арбузов на своїй сторінці у Facebook.

Без негайних реформ Україні загрожує економічна катастрофа - експерт

Українська економіка потребує термінового реформування. В іншому випадку країну спіткає страшна катастрофа, схожа з кризою 90-х. Таку думку в коментарі виданню Голос.UA висловив Олег Устенко, український економіст, виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера в Україні. 

В. Панов: Чому в Україні бояться відроджувати СЕЗ?

Володимир Панов, віце-президент асоціації «Інноваційний розвиток України», голова Обласного об'єднання організацій роботодавців "Закарпаття" у своїй статті на Forbes звертає увагу на СЕЗ, як головну рушійну силу розвитку в першу чергу регіональної, а, зрештою, й національної економіки. Така собі підсилена залізними аргументами "напутня порада" для нового Кабміну як вивести українську економіку з прірви.

10 причин інвестувати в Закарпаття (ІНФОГРАФІКА)

Закарпаття - за всіма параметрами унікальний регіон. Економічно вигідне географічне положення, багатонаціональне населення, природні умови "курортного" типу - все це загальнознані відомості про особливість Закарпатської області.