ПОГЛЯД

О. Боярин: "В Україні бізнес та суспільство чомусь працюють на владу. Питання: на кого працює влада?"

Бізнес Закарпаття пропонує вашій увазі експертну думку щодо проблем бізнес-спільноти в сучасній Україні. Свою думку з цього приводу під час Українського форуму бізнесу висловив Олег Боярин, Голова Наглядової ради ПрАТ "Єврокар", голова Федерації роботодавців автомобільної галузі України. 

Чому Україна як ніколи потребує Росії? - скандальна стаття The Guardian

Відоме на весь світ британське видання «The Guardian» опублікувало статтю ("Why Ukraine needs Russia more than ever"), що викликала неоднозначне ставлення в українському суспільстві. Автор статті Ніколай Петро, професор політології в Род-айлендської університеті (США) пише про причини української економічної кризи та про перспективи виживання України.

А. Мікула: "Відновлення СЕЗ Закарпаття – це позитивний сигнал, якого очікують всі інвестори"

"Відновлення преференцій згідно закону про СЕЗ Закарпаття – це той позитивний сигнал, якого очікують всі інвестори від нашої держави", – таку думку висловив генеральний директор компанії «Джейбіл» Анатолій Мікула під час зустрічі з Головою Закарпатської облради М.Рівісом.

Для іноземих інвесторів сучасна Україна не є "тихою гаванню" для вкладення коштів - експерт (ВІДЕО)

В результаті нової економічної кризи Україна зіткнеться з подальшою девальвацією національної валюти, відмовою в позику коштів на зовнішніх ринках і відтоком працездатного населення з країни. Про це заявив виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко в інтерв'ю CapitalTV.

В. Панов: «Нова Skoda Superb - це виклик, який ми прийняли та подолали»

«Економічна ситуація, яка склалася в нашій державі не дає жодних шансів для росту. Український автомобілебудівний флагман, який може випускати в рік 150 тис.авто випускає 3 тис. авто. А це втрата і робочих місць і відрахувань до бюджетів, і експортних можливостей»

Найбагатші люди планети: досьє (частина 2)

Найавторитетніше рейтингове видання Forbes опублікувало 30 ювілейний випуск з рейтингом найбагатших людей світу. До цьогорічного рейтингу потрапили 1810 мільярдерів, загальна сума статків яких становить вражаючі 6,48 трлн. доларів. Хто ці сучасні володарі світу і як їм вдалося опинитися на вершині рейтингу найбагатших? Бізнес-Закарпаття продовжує знайомити вас з топ-10 мільярдерів. На черзі - друга п'ятірка.

Цитата тижня

Зміни - це те, що люди роблять, фантазії - те, про що говорять.

Пітер Друкер

Американський економіст, публіцист, теоретик менеджменту