ПОГЛЯД

Найбагатші люди планети: хто вони? (частина 1)

Найавторитетніше рейтингове видання Forbes опублікувало 30 ювілейний випуск з рейтингом найбагатших людей світу. До цьогорічного рейтингу потрапили 1810 мільярдерів, загальна сума статків яких становить вражаючі 6,48 трлн. доларів.

Хто ці сучасні володарі світу і як їм вдалося опинитися на вершині рейтингу найбагатших?  Бізнес-Закарпаття знайомить вас з першою п'ятіркою мільярдерів.

Скільки насправді МВФ дав грошей Україні?

Навіть діти в садках і бабусі на лавочках знають, що таке "МВФ": без його підтримки буде дефолт, а з підтримкою - ми будемо віддавати позичені гроші ще кілька поколінь. Насправді не все, що Фонд позичив, потрібно віддавати, тому що не вся сума дійде до України. Видання The Economist пояснює особливості роботи Міжнародного валютного фонду.

Як Україні стати багатою країною?

Про важливість розвитку машинобудівної галузі, вироблення нових більш сучасних підходів до організації промислового виробництва, а також про роль кластерів в побудові конкурентноздатного українського автопрому - в статті Володимира Панченка, програмного директора Київського міжнародного економічного форуму (КМЕФ) директора Інституту Александра Поля.

6 цінних порад для досягнення успіху від Майка Блунберга

73-річний Майкл Блумберг, який займає 14-у сходинку в рейтингу найбагатших людей світу, очолює Bloomberg LP та володіє капіталом у розмірі $ 40.7 млрд. Своє багатство він заробив сам. Бізнес Закарпаття пропонує 6 цінних порад Блумберга (вироблених на основі життєвого досвіду), про те, як домогтися справжнього успіху.

Через блокування російського транзиту Україна втратить 115 мільярдів гривень - Мініфраструктури

Блокування російського транзиту призведе до втрати Україною до 115 мільярдів гривень. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава департаменту автотранспорту Міністерства інфраструктури Роман Хміль.

Чому в Україні немає відомих брендів?

Чому за минулі 25 років в Україні та Росії так і не змогли створити хоча б одного впізнаваного у всьому світі бренду, який би хотілося придбати споживачам з інших країн? Тому що обидві країни, почавши пострадянський розвиток, відразу ж звернули з стежки побудови капіталізму і зайнялися побудовою "неофеодалізму".

Інвестори чекають від України виконання програми МВФ - посол США

Іноземні інвестори чекають від України виконання програми Міжнародного валютного фонду та злагодженої співпраці президента Петра Порошенка і уряду в боротьбі з корупцією. Про це сьогодні в ході церемонії підписання угоди про інвестування компанією Cargill 100 млн доларів в зерновий термінал порту "Південний" заявив посол США в Україні Джефрі Пайетт, передає РБК-Україна.

"Ми підемо скрізь, де є рейки": цілком реальні перспективи закарпатської вузькоколійки

Фахівці Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна розробили, а зараз готові реалізувати масштабний інфраструктурний проект на Закарпатті.