ПОГЛЯД

Інтерв’ю з Володимиром Пановим: "Я завжди розумів силу синергії"

Про те, як об’єднується закарпатський бізнес, про роль синергії  у формуванні сприятливого  економічного середовища і нові форми комунікації для генерації та втілення ідей, спрямованих на розвиток регіону в інтерв’ю з головою Обласного об’єднання організацій роботодавців Закарпаття Володимиром Пановим для businessz.com.ua

Новак: Україна не дочекається іноземних інвесторів

Економічна політика держави в Україні відсутня, і іноземні інвестори поки що не розуміють, що діється з українською економікою, і тому не будуть вкладати кошти в бізнес. Таку думку висловив економіст, політолог та громадський діяч, голови Комітету економістів України Андрій Новак, передає businessua.com.

Ф. Харута: «Розвиток інфраструктури Закарпаття – це створення умов завтрашнього дня»

Для того щоб Закарпаття перетворилось з економічного аутсайдера в лідери важливу роль в ініційованому нещодавно Закарпатському економічному експерименті повинна відіграти логістика (логістична складова). Про перспективи розвитку та роль інфраструктури в процесі поступального розвитку закарпатської економіки в інтерв’ю Бізнес Закарпаття розповів громадський діяч, співголова Асоціації європейської спілки транспортників України, засновник «Закарпатінтерпорт» Федір Харута.

"Благими намірами вимощена дорога в пекло" - В. Панов про блокування російських вантажівок на Закарпатті

Володимир Панов, голова Обласного об’єднання роботодавців «Закарпаття», в коментарі Бізнес Закарпаття висловив власну думку щодо ситуації з блокуванням російських торгових вантажних автомобілів активістами в селі Нижні Ворота на Закарпатті.

Сюзанна Сані: "Кластерна модель - запорука ефективного економічного розвитку Закарпаття"

Кластеризація економіки Закарпаття – найоптимальніший спосіб вивести економіку Закарпаття в лідери економічних перетворень в Україні. Таку думку в коментарі «Бізнес Закарпаття» висловила член правління ОООРЗ, експерт з кластерної економіки Сюзанна Сані.

В. Галасюк: "Економічну ситуацію в Україні не виправити еволюційними реформами"

Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, член Національної ради реформ, почесний президент Асоціації «Інноваційний розвиток України» Віктор Галасюк в інтерв'ю виданню Новое время поділився власним баченням причин актуальної економічної ситуації в Україні, обгрунтувавши недоліки економічної політики уряду та надавши власний рецепт виходу з економічної ями. Пропонуємо вашій увазі ключові та найбільш цікаві меседжі з даного інтерв'ю.

МВФ припинить кредитування України якщо зміниться Уряд - Яресько

Міністр фінансів Наталія Яресько заявила, що МВФ в разі зміни уряду в Україні візьме паузу в програмі розширеного фінансування EFF і продовжить її тільки при готовності нового уряду виконувати зобов'язання, взяті попередниками. Про це вона сказала в ефірі програми "Свободи слова" на ICTV у понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

Абромавічус: звинувачувати не можна виправдати!

Відставку Айвараса Абромавічуса минулого тижня не обговорював тільки лінивий. За останні дні ця топ-новина сколихнула інформаційний простір на стільки, що вже сьогодні можна говорити про певну поляризацію думок серед активних учасників "суспільної дискусії".

«Не личить слугам народу давати оцінку народу, якому вони мають служити» - В. Панов

На прохання ряду мас-медіа Володимир Панов, голова Обласного об’єднання організацій «Закарпаття», один із ідеологів «Закарпатського економічного експерименту», надав офіційний коментар щодо відхилення законопроекту «Про створення спеціальної економічної зони «Закарпаття», ініційованого народним депутатом України Мураєвим Є.В., та скандальних заяв народних депутатів Соболєва Є.В. та Тимошенко Ю.В. на засіданні комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції.