ПОГЛЯД

Г. Москаль: Державний бюджет складали "барани"

В інтерв'ю виданню "Обозреватель" Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль в деталях розповів про актуальний стан справ на Закарпатті. Левова частка діалогу була присвячена питанням економічної ситуації в регіоні та країні в цілому. Текст інтерв'ю обубліковано на офіційному сайті губернатора.

Рівіс: "Неправильно дорікати владі за відсутність на Закарпатті нових інвесторів"

Про залучення інвестицій, бізнес-проекти, створення нових робочих місць, розвиток туризму, відновлення історичних замків та першочергові цілі у 2016 році,   - йшлося під час інтерв’ю з головою облради Михайлом Рівісом у програмі «Про головне» на ОДТРК «Тиса-1».

Зона вільної торгівлі з Європою- це обман України - бізнесмен

"Та зона вільної торгівлі, яку дуже сильно пропагують сьогодні, це обман України" - таку думку висловив власник національного бренду «Наша Ряба» та агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» Герой України мільярдер Юрій Косюк в інтерв'ю виданню Голос Америки.

Українська економіка отримає мільярдні інвестиції в 2016 році - заява Порошенка

Цього року влада акцентує свої зусилля на підвищенні рівня інвестиційної привабливості України. Такий висновок можна зробити з заяв Президента України Петра Порошенка, які він зробив під час прес-конференції в четвер 14 січня.  

Москаль: головний ворог Закарпаття — не політичні потрясіння, а фінансове та економічне положення в Україні

Геннадій Москаль визначив для себе головні напрямки діяльності в наступному році. Про це він розповів у інтерв’ю місцевим ЗМІ, передає прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації

Клімкін: призупинення Росією зони вільної торгівлі з Україною суперечить міжнародному праву

Указ про призупинення з 1 січня 2016 року дії договору про зону вільної торгівлі   в межах СНД щодо Києва не може бути реалізований «в правовому сенсі» - це рішення суперечить міжнародному праву.

«ТІЛЬКИ НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ ДАСТЬ ШАНС ДЛЯ РОЗВИТКУ ПРОФСПІЛКОВОГО РУХУ» — В. ПАНОВ

На ХХV-ій Закарпатській обласній міжспілковій звітно-виборній конференції профспілок, що відбулась 9 грудня в Ужгороді, своє бачення перспектив розвитку профспілкового руху висловив голова Обласного об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття» Володимир Панов.

ПОГІРШЕННЯ ТОРГІВЕЛЬНИХ ВІДНОСИН З РОСІЄЮ КОШТУВАТИМЕ УКРАЇНСЬКОМУ БІЗНЕСУ $ 600 МЛН. НА РІК – АБРОМАВІЧУС

Україна не буде змінювати умови торговельного договору з Євросоюзом, який повністю вступить в силу в січні 2016 року.
Про це сказав міністр економіки країни Айварас Абромавічус, – повідомляє Росбалт з посиланням на інтерв’ю міністра виданню BNS.

ЗМІНИ ДО ЗАКОНУ «ПРО ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ»: ХОЧ МАЛЕНЬКИЙ, АЛЕ КРОК ВПЕРЕД – В. ПАНОВ

24 листопада Верховна Рада України ухвалила Закон України №2844. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення регуляторних бар’єрів для розвитку мережі індустріальних парків в Україні». Законом внесено зміни до Закону України «Про індустріальні парки» та до Земельного кодексу України. За прийняття даного законопроекту в цілому проголосували 266 народних депутатів.