НОВИНИ

ФРЗ опрацювала законопроект

В Федерації роботодавців Закарпаття на опрацюванні перебував проект Закону України "Про управління відходами видобувних підприємств" для формування консолідованої позиції роботодавців, яка буде представлена на засіданні комітету Професійної асоціації екологів України 25 травня 2021 року.

Збитки і прибутки: результати діяльності найбільших енергокомпаній за останні 6 років

З 20 травня Кабінет міністрів України більше не регулюватиме ціни на газ для теплокомуненерго та не буде продовжувати покладання спеціальних обов’язків для НАК «Нафтогаз України» з продажу природного газу виробникам теплової енергії за фіксованою ціною.

Сфера сезонного працевлаштування і очікуваний рівень зарплати (інфографіка)

З приходом літа на ринку праці з’являються можливості для сезонного працевлаштування. Але карантин диктує свої умови. Про готовність переїжджати заради сезонної роботи в межах України – в результатах опитування здобувачів.

«Думать на несколько шагов вперед – путь к успеху», - Володимир Панов

Сьогодні, 22 травня, відбулася зустріч бізнесу, організована Uzhhorod Business Partner Group, з головою Федерації роботодавців Закарпаття, топ-менеджером, бізнесменом, девелопером, громадським діячем – Володимиром Пановим.

Лещенко анонсував здешевлення кредитів для аграріїв на купівлю землі

Незважаючи на те, що юридичні особи стануть повноправними учасниками земельного ринку тільки з 2024 року, держава вже зараз має передбачити не менше ніж 2−3 млрд грн на рік, щоб допомагати аграріям у викупі землі.