НОВИНИ

«Велике будівництво»: кожна гривня, вкладена в дороги, приносить 5-8 грн в економіку

Програма президента «Велике будівництво» стала рятівним кругом для української економіки. Стартувавши напередодні пандемії, програма не лише втримала падіння ВВП, а й створила десятки тисяч робочих місць з хорошими зарплатами.

Регулювання ціни на пальне. Як це вплине на економіку — розповідає інвестбанкір

В програмі Багаті та щасливі інвестбанкір Сергій Фурса розповідає, які наслідки чекають економіку після введення регулювання цін на паливо, про головних імпортерів нафтопродуктів в Україну і про власну нафтопереробну галузь країни.

ФРУ послідовно виступає за детінізацію ринків підакцизних товарів

Федерація роботодавців України послідовно виступає за детінізацію ринків підакцизних товарів та оздоровлення конкурентного середовища, що серед іншого сприяє збільшенню надходжень до державного бюджету.

Мінфін та Світовий банк обговорили подальші кроки співпраці

Міністерство фінансів спільно зі Світовим банком обговорили додаткове фінансування на боротьбу з пандемією, позику на політику розвитку у сфері економічного відновлення та угоду щодо удосконалення вищої освіти в Україні.

Як бізнес впливає на економіку - приклад світового гіганта

13 травня, відбулася презентація Звіту зі сталого розвитку Системи Компаній Кока-Кола в Україні за 2020 рік. Звіт підготовлено за участі Бейкер Тіллі Консалтинг за стандартами Глобальної ініціативи зі звітності (GRI), також звіт включає дослідження соціально-економічного впливу.