НОВИНИ

Закарпатська облрада таки не погодила створення пралісових пам’яток у Міжгірському лісгоспі

У четвер, 20 травня, депутати Закарпатської облради під час розгляду проекту рішення про оголошення об'єктами природно-заповідного фонду місцевого значення пралісових пам’яток у кількох районах Закарпаття, виключили з переліку ділянки, які розташовані на території Міжгірського лісгоспу.

Як отримати статус авторизованого економічного оператора: практичні поради експертів

Вчора, 19 травня, відбувся в онлайн  вебінар Expert Talks: "Підготовка для отримання статусу авторизованого економічного оператора: практичні поради експертів”, який організували Офіс з розвитку підприємництва та експорту України разом із PwC в Україні.

Федерація підтримує поступове зростання акцизу на ТВЕН – стабільне джерело зростання надходжень до бюджету

Федерація роботодавців України закликає народних депутатів підтримати пропозиції до законопроекту № 4278 про поступове підвищення ставки акцизного податку на тютюновмісні вироби для електричного нагрівання (ТВЕН), які розглядатимуться на поточному тижні парламентом.

В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮЮТЬ ЄВРОПЕЙСЬКІ ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ МІНЕРАЛЬНИХ ТА ДЖЕРЕЛЬНИХ ВОД

19 травня в Мін’юсті зареєстровано наказ Мінекономіки №741 від 12 квітня «Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу вод природних мінеральних і вод джерельних».

У МДУ   проаналізували   освітньо-наукову програму підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Рецензія освітньо-наукової програми підготовки здобувачів вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні за спеціальністю  076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність у Мукачівському державному університеті