НОВИНИ

Містобудівний кадастр може бути запущений до кінця 2021 року - заступник міністра розвитку громад і територій

Державний містобудівний кадастр в Україні може бути запущений до кінця 2021 року, повідомила заступник міністра розвитку громад і територій Наталія Козловська.

Де в Україні платять найбільше і яких працівників не вистачає бізнесу

Українські компанії розширюють свої штати, але переважно на робочі спеціальності. Серед найбільш затребуваних — продавець-консультант, вантажник, менеджер з продажу, кур’єр, охоронець і водій таксі.

Рада схвалила продаж і оренду землі через онлайн-аукціони

Прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок та набуття права користування ними через електронні аукціони" (проект № 2195), яким передбачено проведення процедури продажу та передачі в користування земельних ділянок державної та комунальної власності через електронний аукціон.

МОЗ підписав угоду для отримання 90 мільйонів доларів від Світового банку

Міністерство охорони здоров’я та Міжнародний банк реконструкції та розвитку (входить у групу Світового банку) уклали угоду щодо початку проєкту “Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні”, уряд отримає 2,5 млрд грн позики.

Бізнесом опікуватиметься Офіс з розвитку підприємництва та експорту

Уряд затвердив положення про Офіс з розвитку підприємництва та експорту, метою діяльності якого є сприяння розвитку та підтримка малого і середнього підприємництва, підтримка та просування експорту товарів, робіт та послуг українських виробників.