НОВИНИ

Пенсійний фонд пояснив про сканування та надання йому документів щодо діяльності ФОПів

Пенсійний фонд звернувся до питання, чи повинен ФОП робити собі запис в трудову книжку. Відповідь негативна, а все тому, що оскільки фізособа - підприємець не є найманим працівником, а забезпечує себе роботою самостійно, запис щодо підприємницької діяльності в своїй трудовій книжці він не робить.

«GEIPP Ukraine» прагне  заохотити промислові підприємства організовуватись в екоіндустріальні парки за новою методологією UNIDO

17-18 березня, відбувся Міжнародний дводенний онлайн-семінар з екоіндустріальних парків «Перевтілення в екоіндустріальний парк в Україні», «Промисловий симбіоз в українських ІП».

У Мінекономіки розповіли, як хочуть отримати 5 мільярдів інвестицій цьогоріч

У Міністерстві економіки вважають, що цьогоріч інвестиції вийдуть на докризовий рівень і сягнуть 5 мільярдів доларів завдяки концесії, підтримці великих інвестпроєктів та індустріальним паркам.

Хто може сподіватися на податкову амністію від Президента?

Президент уніс до Верховної Ради кілька законопроектів, які, зокрема, передбачають запровадження так званої податкової амністії. Розглянемо, на кого вони розраховані та які активи можна буде легалізувати.

Топ-10 найдорожчих автомобілів, які продали на аукціонах

Аукціони - це досить цікаві заходи, на яких можна побачити ретро-автомобілі, культові моделі, якісь рідкісні екземпляри або машини відомих людей, навіть якщо ви не збираєтеся їх купувати. А на них з-за своєї унікальності ціни можуть доходити до мільйонів доларів.